You are here

Štanglice

Semenko diabet bundeva

Semenko diabet bundeva

Ukusna štanglica Dijabet Semenko sa bundevinim semenom je zdravi obrok na bazi bundevinog semena sa fruktozom, namenjen, pre svega, osobama sa dijabetesom. Receptura ove posne štanglice je proizvedena u saradnji sa Institutom za zdravlje, imajući upravo u vidu potrebe dijabetičara.

52,00 RSD
Semenko brusnica i med

Semenko brusnica i med

Ukusna i osvežavajuća energetska štanglica Semenko sa brusnicom i medom je zdravi obrok na bazi suncokreta sa voćem, idealan za povećanje energije. Ovaj energetski bar je namenjen, pre svega, mladima, sportistima, rekonvalescentima i svima kojima je potrebna dodatna energija.

40,00 RSD
Semenko diabet suncokret i lan

Semenko diabet suncokret i lan

Ukusna štanglica Dijabet Semenko sa lanom i suncokretom je zdravi obrok na bazi suncokreta sa lanom, namenjen, pre svega, osobama sa dijabetesom. Receptura ove posne štanglice je proizvedena u saradnji sa Institutom za zdravlje, imajući upravo u vidu potrebe dijabetičara.

36,00 RSD
Semenko kikiriki i med

Semenko kikiriki i med

Ukusna energetska štanglica Semenko sa kikirikijem i medom je zdravi obrok na bazi kikirikija sa medom, idealan za povećanje energije. Ovaj energetski bar je namenjen, pre svega, mladima, sportistima, rekonvalescentima i svima kojima je potrebna dodatna energija. Kombinacija hrskavosti kikirikija i slasti meda daje neodoljivi ukus ovoj posnoj štanglici.

46,00 RSD
Semenko diabet susam

Semenko diabet susam

Ukusna štanglica Dijabet Semenko sa susamom je zdravi obrok na bazi susama, namenjen, pre svega, osobama sa dijabetesom. Receptura ove posne štanglice je proizvedena u saradnji sa Institutom za zdravlje, imajući upravo u vidu potrebe dijabetičara.

40,00 RSD
Semenko borovnica i med

Semenko borovnica i med

Ukusna i osvežavajuća energetska štanglica Semenko sa borovnicom i medom je zdravi obrok na bazi kokosa i ekspandiranog ječma sa voćem, idealan za povećanje energije. Ovaj energetski bar je namenjen, pre svega, mladima, sportistima, rekonvalescentima i svima kojima je potrebna dodatna energija.

46,00 RSD
Semenko višnja i med

Semenko višnja i med

Ukusna i osvežavajuća energetska štanglica Semenko sa susamom i višnjom je zdravi obrok na bazi susama sa voćem, idealan za povećanje energije. Ovaj energetski bar je namenjen, pre svega, mladima, sportistima, rekonvalescentima i svima kojima je potrebna dodatna energija.

46,00 RSD