Barovi

Bar diabet sa semenom bundeve

Bar diabet sa semenom bundeve

30g

Granum Bar sa semenom bundeve sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te ga mogu konzumirati deca i stariji. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

 

52,00 RSD
Bar diabet sa suncokretom i lanom

Bar diabet sa suncokretom i lanom

30g

Granum Bar sa suncokretom i lanom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te ga mogu konzumirati deca i stariji. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

 

36,00 RSD
Bar diabet sa susamom

Bar diabet sa susamom

30g

Granum Bar sa susamom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te je pogodna za sve uzraste, kako za decu tako i za starije. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

40,00 RSD
Bar sa brusnicom organski

Bar sa brusnicom organski

30g

Granum Organski Bar sa brusnicom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te je pogodan za sve uzraste, kako za decu tako i za starije.

56,00 RSD
Bar sa šumskim voćem organski

Bar sa šumskim voćem organski

30g

Granum Organski Bar sa šumskim voćem sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te ga mogu konzumirati deca i stariji. Odabir najkvalitetnijih organskih sirovina čini idealnu poslasticu koja se uklapa i u veganski režim ishrane.

56,00 RSD