You are here

Barovi

Bar sa šumskim voćem Organik

Bar sa šumskim voćem Organik

Granum Organski Bar sa šumskim voćem sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te ga mogu konzumirati deca i stariji. Odabir najkvalitetnijih organskih sirovina čini idealnu poslasticu koja se uklapa i u veganski režim ishrane.

56,00 RSD
Bar diabet sa semenom bundeve

Bar diabet sa semenom bundeve

Granum Bar sa semenom bundeve sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te ga mogu konzumirati deca i stariji. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

 

52,00 RSD
Bar sa brusnicom Organik

Bar sa brusnicom Organik

Granum Organski Bar sa brusnicom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te je pogodan za sve uzraste, kako za decu tako i za starije.

56,00 RSD
Bar diabet sa suncokretom i lanom

Bar diabet sa suncokretom i lanom

Granum Bar sa suncokretom i lanom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te ga mogu konzumirati deca i stariji. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

 

36,00 RSD
Bar diabet sa susamom

Bar diabet sa susamom

Granum Bar sa susamom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te je pogodna za sve uzraste, kako za decu tako i za starije. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

40,00 RSD