Biljni Proteini

Proizvoda

  Biljni Proteini i Semenke

  Praktikovanjem specijalne ishrane poput veganske ili vegetarijanske, otežavamo unošenje visokokvalitetnih proteina na svakodnevnom nivou. Granum proteinska brašna predstavljaju dodatak ishrani i pogodan način za sportiste, osobe intoleratne na laktozu i one koje ne konzumiranju meso ili ribu da dopune unos proteina i zdravih zasićenih masti. Ne zaboravimo i na visokoproteinsko čija seme koje možete odabrati i u organskoj varijanti, a njegove esencijalne masne kiseline i vlakna čine osnovu zdrave ishrane.

  Česta pitanja i odgovori

  Kako proteinska brašna utiču na naše telo?

  Osim što obezbeđuju gradivne blokove za zdrave mišiće i tkiva, biljni proteini mogu takođe biti korisni za gubitak težine, jer imaju manje kalorija i masti od životinjskih proteina, ali više vlakana i esencijalnih hranljivih materija.

  Da li su biljna proteinska brašna zdravija od proteina na bazi životinjskog porekla?

  Određene studije su dokazale da biljni proteini sadrže više hranljivih materija u sebi a manje kalorija, takođe imaju jednu stvar koja životinjskim proteinima potpuno nedostaje a to su vlakna.

  Da li planirate da vratite konopljin protein?

  Zakonske regulative Republike Srbije trenutno ne dozvoljavaju korišćenje konoplje u prehrambrenim proizvodima.

  Da li planirate proizvodnju i prodaju još neke vrste semenja poput čije?

  Trenutno ne planiramo, ali ako se pojavi potražnja na tržištu, uveli bismo.

  Da li se proteinska brašna mogu konzumirati umesto obroka?

  Proteinska brašna i napitci ne sadrže dovoljno hranljivih materija ili kalorija da bi se smatrali obrocima. Oslanjanje na njih za zamenu obroka može dovesti do gladi i prekomernog grickanja tokom dana.

  Sortiranje

  Akcija

  Po potrebi

  Sastojci