Krekeri

Proizvoda

  Krekeri

  Krekeri su danas postali važan deo svakodnevne ishrane, zbog svog prijatnog ukusa i jednostavne konzumacije, s toga smo se odlučili da na tržište uvedemo zdravu, bezglutensku i vegansku opciju istih u slanoj i slatkoj varijanti. Granum krekeri su prirodna, zdrava užina, hrskave teksture i bogata proteinima sačinjeni od pažljivo izabranih sastojaka bezbednih za sve uzraste i idealni za svaku priliku.

  Česta pitanja i odgovori

  Da li se preporučuju kao užina za posle treninga?

  Slani granum krekeri sadrže 25g proteina na 100g, dok slatki imaju malo manje, oko 13g, čineći oba proizvoda savršenim izborom za posle treninga.

  Da li Granum krekeri sadrže konzervanse?

  Ne, svi naši proizvodi su apsolutno bez veštačkih aroma, boja ili konzervansa.

  Da li su pogodni za dijabetičare?

  Granum slani krekeri sadrže 0,5g prirodnog šećera, te se mogu smatrati apsolutno pogodnim za dijabetičare, dok su Granum slatki krekeri zaslađeni kokosovim šećerom koji predstavlja zaslađivač na biljnoj bazi. Po porciji, kokosov šećer sadrži malu količinu inulina, vrstu rastvorljivih vlakana koja mogu učiniti manje verovatnim skokove šećera u krvi posle obroka, svakako predlažemo da se posavetujete sa vašim izabranim lekarom pre korišćenja ovog proizvoda.

  Da li pirinčano brašno koje se nalazi u slatkim krekerima predstavlja zdravu namirnicu?

  Pirinčano brašno ima značajne zdravstvene prednosti zbog svoje bogate nutritivne vrednosti. Iako je bogato ugljenim hidratima, ima proteina i masti, čineći ga odličnim izvorom energije.

  Da li se brašno od leblebija koje se nalazi u slanim krekerima lako vari?

  Brašno od leblebija ima oblik složenog ugljenog hidrata koji se zove skrob. Njega je telo u stanju da polako vari i koristi za energiju tokom vremena na mnogo korisniji način od konzumiranja rafinisanih ugljenih hidrata.

  Sortiranje

  Akcija

  Po potrebi

  Sastojci