Lekovita Ulja i Kapsule

Proizvoda

  Lekovita Ulja i Kapsule

  Bilo u obliku kapsula ili ulja, cilj lekovitih dijetetskih proizvoda je često isti, da dopuni ishranu kako bismo dobili dovoljno hranljivih materija i poboljšali zdravlje. Sadrže dijetetske sastojke, kao što su vitamini, minerali, antioksidanse, nezasićene masne kisleine ili enzime. Granum lekovita ulja i kapsule su osmišljena kako bi na najbolji način približili zdravlje iz prirode svakodnevnom životu.

  Česta pitanja i odgovori

  Da li predlažete savetovanje sa lekarom pre uvođenja lekovitih ulja i kapsula u terapijske svrhe?

  Iako su Granum lekovita ulja i kapsule potpuno bezbedni za konzumiranje, postoji mogućnost osetljivosti na određene sastojke u kombinaciji sa drugim lekovima, shodno tome predlažemo da se posavetujete sa vašim izabranim lekarom pre uvođenja u terapiju.

  2. Da li su ekstrakti u kapsulama efikasni?

  Kapsule mogu imati veću bioraspoloživost, što znači da veća količina leka ulazi u krvotok, čineći ih malo efikasnijim od tableta. Takođe se mogu konzumirati/popiti sipanjem sadržaja direktno u vodu.

  3. Da li se preporučuje svakodnevno unošenje lekovitih ulja i kapsula?

  Ako se pravilno koriste, određeni dijetetski proizvodi mogu pomoći u smanjenju rizika od nekih bolesti. Neki takođe mogu smanjiti nelagodnost uzrokovanu određenim uslovima ili lekovima, što može poboljšati kvalitet života. Većina ljudi može bezbedno da koristi dijetetske proizvode sve dok se ne uzimaju preko preporučene doze.

  4. Da li se lekovita ulja mogu koristiti u kozmetičke svrhe?

  Da, lekovita ulja se mogu koristiti u kozmetičke svrhe. Ulje crnog kima je poznato po svojoj sposobnosti da ublaži bolove u zglobovima, bolove u mišićima, modrice i simptome reumatizma, dok ulje noćurka uopšteno ispoljava umirujuća i hidratantna svojstva i dovoljno je nežno za upotrebu na osetljivoj i prevremeno starijoj koži.

  5. Da li se lekovita ulja mogu koristiti za pripremu jela?

  Lekovita ulja se ne koristite u pripremi jela i aktivnosti kuvanja, već samo u terapeutske svrhe.

  Sortiranje

  Akcija

  Po potrebi

  Sastojci