Da, za naš kikiriki protein koristimo isti kikiriki kao i kod putera.
Kikiriki Protein
Visoko nutritivni, bogat vlaknima, veganski proizvod bez glutena i veštačkih dodataka. 100% samlevena kikiriki pogača
- 270 RSD
Opis proizvoda
Veganski
Bogato Proteinima
Bogato Vlaknima
Visoko Nutritivno
Proteini koje jedemo pomažu u izgradnji mišića, a ako nam je cilj da taj protein pruži i hranljive materije koje podržavaju opšte zdravlje, ne treba tražiti dalje od kikiriki proteina. Prirodni bezglutenski protein bez ikakvih veštačkih dodataka.
Kikiriki je vrsta mahunarke, bogata vlaknima koja takođe sadrži i proteine. 15 grama kikiriki praha sadrži 55 kalorija i 8 grama proteina i odličan je izvor niacina i mangana. Pored toga, sadrži i velike količine magnezijuma, folata (vitamin B9), fosfora i bakra. Unošenjem navedenih nutrijenata podiže se nivo energije, doprinosi se metaboličkim procesima, radu digestivnog trakta i funkcionisanju organizma uopšte. Monozasićene kiseline (oleinska kiselina kikirikija) sprečavaju podizanje lošeg nivoa holesterola (LDL), a podižu nivo dobrog (HDL) holesterola, dok aminokiselina leucin koja se takođe nalazi u ovom proteinu, pokreće izgradnju i oporavak mišića čineći ga odličnim izborom za sportiste ili starije osobe.
Sastojci i alergeni
Sastav proizvoda: 100% samlevena pogača kikirikija nakon hladnog ceđenja ulja.
Može da sadrži susam i koštunjavo voće (badem, lesnik, orah i indijski orah) u tragovima.
Zemlja porekla sirovine: Argentina
Upotreba i čuvanje
Slatkog i blagog ukusa kikirikija ovaj protein postaće omiljeni dodatak šejkova, ovsenih kaša i smutija. Slaže se uz sve vrste voća poput jagoda, banana, borovnica i naravno jabuka, pa pomešan sa jogurtom i dodatkom granole, čini visokonutritvni doručak ili užinu za posle treninga. U kombinaciji sa drugim vrstama brašna, može se koristiti u pripremi raznih vrsta testa, hlebova, energetskih barova kao i slanih i slatkih poslastica.
Čuvati u originalnoj ambalaži, na suvom, tamnom i hladnom mestu, van izvora toplote i sunčeve svetlosti.
Način proizvodnje
Kikiriki protein se dobija mlevenjem i prosejavanjem pogače dobijene nakon ceđenja ulja iz kikirikija.
Nutritivna vrednost tablica
Može da sadrži susam i koštunjavo voće (badem, lesnik, orah i indijski orah) u tragovima.
Često se kupuje zajedno
Нема на залихама
Zdravim navikama koračamo putem zdravlja.
Registruj se, postani član Granum kluba i prikupi 5% loyalty bodova na prvu kupovinu, plus poklon za rođendan, nagradu za svaku recenziju, prelazak na novi Granum nivo zdravlja i još mnogo toga.
Poseti stranicu Loyalty članovi i saznaj više klikom ovde.
Prikupljaj bodove kupovinom proizvoda koje voliš. Svakom kupovinom prikupljaš Granum Loyalty bodove.
- 1 poen = 1 RSD
Više bodova = više nagrada. I više nagrada = više zdravih zalogaja. Dobijte 1 bod za svaki 1 rsd koji potrošite. - Rođendanski poklon 300 rsd
Samo upiši na stranici moj nalog svoj datum rođenja i mi ćemo ti za tvoj rođendan poslati bodove u vrednosti 300 rsd za tvoju sledeću kupovinu. - Bodovi traju 120 dana
Rok za korišćenje sakupljenih bodova je 120 dana. Nakon toga nestaju sa vašeg naloga. Ne brinite, poslaćemo vam podsetnik 30 dana pred istek roka. - Svaka recenzija 10 bodova
Oceni kupljene proizvode i ostavi svoj utisak u komentaru na proizvodu i osvojićeš za svaki komentar 10 bodova. - Tri nivoa Loyalty kluba
Loyalty klub ima tri nivoa: Granum Lite (5%), Granum Silver (7,5%) i Granum Gold (10%) koji određuju brzinu skupljanja bodova prilikom svake kupovine. - Novi nivo novi poklon
Granum nagrađuje sa bonusom za prelazak na novi nivo. Prelazak na Granum Silver nivo se nagrađuje bodovima u vrednosti od 350 rsd jednokratno, a za prelazak na Granum Gold nivo bonus od 900 rsd.
Pitanja i odgovori za kikiriki protein
Da li se koristi isti kikiriki kao i kod vašeg putera?
Da li može da se koristi u keto dijeti?
Kikiriki protein bi trebalo izbegavati na keto dijeti jer ima visok sadržaj neto ugljenih hidrata.
Koji je preporučen dnevni unos?
Preporučeni dnevni unos biljnih proteina iznosi između 50-60g dnevno u zavisnosti od kilaže.
Zašto se mora mešati sa drugim vrstama brašna kod pečenja?
S obzirom da ne sadrži gluten, mešanjem sa drugim vrstama brašna postiže se bolje podizanje testa.
Da li se kod kikiriki proteina oseća ukus kikirikija?
Sam ukus kikirikija nije jak i ne preovladava, nego daje slatku notu ovom proteinu.
Katarina Janković –
Jovan Jovanović –
Jovana Stanković –
Jelena Marković –
Jana Radivojević –
Ivan Petrović –
Ivana Janković –
Goran Lukić –
Filip Pavlović –
Dušan Nikolić –
Dragan Jović –
Djordje Stojanović –
Darko Novaković –
Boris Milenković –
Bojan Pađen –
Andrija Marković –
Ana Marić –
Aleksandar Pavlović –