Akcijski paket 1

Akcijski paket 1
Akcijski paket 1
Šifra:
30000000011
Cena:750,00 RSD
Prosek: 6 (1 glas)

Granum Vam je odabrao proizvode koji će Vaš obrok učiniti idealnim. U ovom akcijskom paketu možete pronaći Kokosovo ulje 220ml, Čija seme 250g i  Kikiriki puter Crunchy sa komadićima kikirikija 170g.  

Nerafinisano jestivo  Kokosovo ulje  ulje spada u najzdravija i najsvestranija ulja za ishranu. Zahvaljujući svom prirodnom ukusu i aromi kokosa odlično je za prženje, kuvanje i pečenje kao i za pripremu smutija. Bogato je belančevinama, ugljenim hidratima i mineralnim materijama.

Čija seme organizmu daje potrebnu energiju, što ga čini idealnom namirnicom za sportiste. Takođe, ono je bogato proteinima i blagotvorno deluje na regeneraciju kože, zdravlje kose i noktiju. Pozitivno utiče kod mršavljenja jer ubrzava rad metabolizma, podstiče sagorevanje masti, oslobađa energiju, jača organizam, te pozitivno utiče na organe za varenje. Takođe, hidrira organizam.

Zbog svog neodoljivog ukusa i široke primene, kikiriki puter je u kratkom periodu postao neizostavan proizvod na našim trpezama. Granum Kikiriki puter sa komadićima kikirikija ima sve prednosti Granumovih putera, jer ne sadrži hidrogenizovane masti i šećer, kao ni gluten, a nesamleveni komadići kikirikija daju mu hrskavost i dodatnu slast

Slični proizvodi