Akcijski paket 2

Akcijski paket 2
Akcijski paket 2
Šifra:
30000000012
Cena:750,00 RSD
Prosek: 6 (4 glasova)

Granum Vam je odabrao proizvode koji će Vaš obrok učiniti idealnim. U ovom akcijskom paketu možete pronaći : Kokosovo ulje 220ml, Kokosov protein 200g i Susamov puter 250g.

Nerafinisano jestivo  Kokosovo ulje  ulje spada u najzdravija i najsvestranija ulja za ishranu. Zahvaljujući svom prirodnom ukusu i aromi kokosa odlično je za prženje, kuvanje i pečenje kao i za pripremu smutija. Bogato je belančevinama, ugljenim hidratima i mineralnim materijama.

Granum kokosov protein je proizvod naše želje da se bogati nutritivni sastav kokosovog jezgra približi svakodnevnoj ishrani. Kokos je bogat proteinima, dijetalnim vlaknima i zdravim masnim kiselinama. Protein dobijen iz kokosovog brašna je odličan dodatak hlebovima, slanim i slatkim pecivima, i sve popularnijim smutijima, sokovima i kašama.

Dobijen mlevenjem pečenih semenki susama, Susamov puter je značajan biljni izvor kalcijuma i kao takav važan za one koji izbegavaju mlečne proizvode. Pored toga što se koristi kao namaz, od njega se može praviti humus, falafel i tahini kao i izuzetno ukusni umaci, koji se mogu servirati uz razne priloge. Podjednako je ukusan i kao slani namaz u kombinaciji sa tamarijem, a kao sladak namaz pomešan sa medom predstavlja izvanrednu dijetalnu poslasticu.

Slični proizvodi