AKCIJSKI PAKET SA POKLON ČAŠOM

AKCIJSKI PAKET SA POKLON ČAŠOM
AKCIJSKI PAKET SA POKLON ČAŠOM
Šifra:
654654654
Cena:1.070,00 RSD
Prosek: 5.3 (14 glasova)

Granum Vam je iskombinovao idealne sastojke za smuti. U akcijskom paketu možete pronaći Kokosovo ulje 600ml, Kikiriki puter 250g i Laneni protein 200g. Ovaj zdrav obrok možete napraviti od jedne kašike kokosovog ulja, jedne kašike kikiriki putera i jedne kašike lanenog proteina uz dodatak svežeg ili smrznutog voća. Ovako pripremljenu kombinaciju možete konzumirati u čaši za smuti koju Vam poklanjamo!

Nerafinisano jestivo  Kokosovo ulje  spada u najzdravija i najsvestranija ulja za ishranu. Zahvaljujući svom prirodnom ukusu i aromi kokosa izuzetno je za pripremu smutija. Bogato je belančevinama, ugljenim hidratima i mineralnim materijama. Deluje antivirusno, antibakterijski i imunološki.

Kikiriki puter sadrži nezasićene masne kiseline, od minerala je bogat magnezijumom, manganom, fosforom, selenom, te vitaminima E (moćan antioksidant) i B3.

Semenke lana su najbogatiji biljni izvor omega 3 masnih kiselina a sadrže i omega 6 i omega 9 masne kiseline, visok nivo proteina, dijetalnih vlakana, vitamina i minerala. Konzumiranjem Lanenog proteina podiže se nivo energije, doprinosi se metaboličkim procesima, radu digestivnog trakta i funkcionisanju organizma.

 

Akcija traje od 22.08.-22.09.

Pakovanje: 
1871g

Slični proizvodi