Akcijski paket

Akcijski paket
Akcijski paket
SKU:
499995
Redovna cena:427,00 RSD
Cena:360,00 RSD
Proizvod je neocenjen

Stiglo nam je leto, a sa letom i godišnji odmori.  Bilo da se odlučite na duži ili kraći put, ili samo za zdravu užinu, Granum je odabrao proizvode koje možete poneti sa sobom bilo kada i bilo gde i bez griže savesti uživati u njima svakim zalogajem, pružajući  pri tome svom  telu  energiju i nutrijente koji su mu potrebni. U ovom akcijskom paketu možete pronaći Slani proteinski kreker 100g, Bar sa susamom 30g 2 komada, Bar sa suncokretom i lanom 30g 2 komada i Bar sa brusnicom 30g 2 komada.

Granum Slani proteinski kreker je nastao u želji da ponudimo tržištu nešto novo: vegansku grickalicu koja je izvor proteina, te predstavlja idealnu užinu za one koji su u pokretu, a misle na svoje zdravlje. U njegov sastav ulaze pažljivo odabrani, visoko nutritivni sastojci, isključivo sertifikovanog organskog porekla.  Osim kao grickalica, može se koristiti za doručak uz jogurt ili čaj, ili užinu uz razne namaze i dodatke.

Granum barovi sastavljeni su od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Oni su spoj visoko kvalitetnih namirnica i idealna su zdrava užina za sve uzraste.

Slični proizvodi