Novogodišnji paketić

Novogodišnji paketić
Šifra:
30000000009
Cena:1.099,00 RSD
Prosek: 5.4 (5 glasova)

Granum je svojim najmlađim potrošačima pripremio zdrav i ukusan novogodišnji paketić. Osim što ćete obradovati svoju decu, doniraćete 180 rsd domu Kolevka iz Subotice koja brine o deci bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama. U novogodišnjem paketiću se nalaze:

Slatki organski kreker sa urmom 100g

Kikiriki puter 250g

Naturela namaz sa rogačem i medom 250g

Organski koncentrat voćnog soka od višnje i jabuke 200ml

Bar diabet sa bundevom 30g

Bar diabet sa suncokretom i lanom 30g

Bar diabet sa susamom 30g

Bar sa brusnicom 30g

Bar sa šumskim voćem organski 30g

Slatki organski kreker sa urmom 100g predstavlja idealnu užinu i poslasticu, kako za decu, tako i za odrasle.  U njegov sastav ulazi:  urmina pasta, laneni protein, pirinčano brašno, kokosov protein, kokosov šećer, kokosovo ulje, seme lana, seme čije, susamovo seme, ekspandirani pirinač, koncentrat soka jabuke, pirinčani protein  i cimet

Kikiriki puter 250g je neizbežan proizvod na mnogim trpezama širom sveta zbog svog delikatesnog ukusa i zdravstvenih prednosti . Sastoji se od 98% argentinskog kikirikija, 1,5% devičanskog bundevinog ulja i 0,5% morske soli. Osim toga što se koristi kao namaz, kikiriki puter nalazi široku primenu u pripremanju raznih slatkih i slanih poslastica gde često može da zameni margarin i puter, kao i umaka i preliva.

Naturela namaz sa rogačem i medom 250g se sastoji od: suncokretovog  semena  65%, meda 20%, nerafinisane kokosove masti  5%, suncokretovog  hladno ceđenog  ulja 5% i rogača 5%. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača (u našem slučaju meda). Pored toga što se koristi kao namaz, Naturela se može koristiti i kao fil za palačinke i kolače, ili u pripremi poslastica od sirovih sastojaka.

Organski koncentrat voćnog soka od višnje i jabuke 200ml napravljen je od sertifikovane jabuke i višnje koje su proizvedene na plantažama bez primene pesticida i veštačkih đubriva.  Ovaj koncentrat je  slatko kiselkastog ukusa  i razblažen sa vodom postaje osvežavajući i prijatan napitak pun vitamina i minerala.

Naši Barovi sastavljeni su od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koji telu pružaju potrebnu energiju i nutrijente,  te  predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrže gluten niti veštačke dodatke i mogu ih konzumirati i deca.

Pakovanje: 
997g

Slični proizvodi