Konopljin protein

SKU:
313141106
Cena:307,00 RSD
Prosek: 5.6 (92 glasova)

Granum konopljin protein (sa preko 30% proteina) dobija se mlevenjem pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz semenki jestive konoplje, tehnološkim postupkom bez korišćenja hemiskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, vegeterijance i za sportiste.  

Granum konopljin protein je proizvod naše želje da se bogati nutritivni sastav konopljinih semenki približi svakodnevnoj ishrani. Konopljine semenke obiluju proteinima, zdravim omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, dijetalnim vlaknima, magnezijumom, gvožđem, kalijumom i kalcijumom. Protein dobijen iz semenki jestive konoplje je odličan dodatak hlebovima, slanim i slatkim pecivima i sve popularnijim smutijima, sokovima i kašama.

Konzumiranjem hrane bogate proteinima, podiže se nivo energije, doprinosi se metaboličkim procesima, radu digestivnog trakta i funkcionisanju organizma.
Ne sadrži gluten, postan je i veganski proizvod

Upotreba: 
Koristi se kao dodatak sokovima, smutijima, jogurtu i kašama. Može se koristiti u kombinaciji sa raznim vrstama brašna prilikom pripreme slanih i slatkih poslastica, energetskih pločica, kao i prilikom pravljenja domaćeg humusa.

Sastav: 100% samlevena konopljina pogača nakon hladnog ceđenja ulja.

Alergeni: može da sadrži kikiriki, jezgrasto voće ( badem, lešnik i orah) i susam u tragovima.   

 

Nutritivne vrednosti u 100g proizvoda:

Energetska vrednost (kJ/kcal) 

1353/323 

Masti (g) 

od toga: 

zasićene masne kiseline (g) 

9.04

 

1.35 

Ugljeni hidrati (g) 

od toga: 

šećeri (g) 

8.07

 

0

Proteini (g) 

37.65 

So (g) 

0.81 

Vlakna(g)

41.47
Pakovanje: 
200g
Proizvođač: 
Suncokret d.o.o.
Uvoznik: 
Suncokret d.o.o.
Zemlja porekla: 
Srbija

Slični proizvodi