Puteri i namazi

Bademov puter

Bademov puter

Bademov puter je izuzetno zdrav namaz koji poseduje sva korisna svojstva badema, jer se pravi od čistog badema, bez ikakvih dodataka. Sadrži nezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Badem je dobar izvor vitamina E i minerala kao što su gvožđe, kalcijum i magnezijum, sadrži veliki procenat belančevina, a od ukupnih masti preko 90% nezasićenih masnih kiselina.

 

718,00 RSD
Bundevin puter

Bundevin puter

BUNDEVIN PUTER

467,00 RSD
Kikiriki puter

Kikiriki puter

KIKIRIKI PUTER

275,00 RSD
Lešnikov puter

Lešnikov puter

Lešnikov puter je izuzetno zdrav namaz koji poseduje sva korisna svojstva lešnika, jer se pravi od čistog lešnika, bez ikakvih dodataka. Sadrži mononezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja.

Lešnik je dobar izvor vitamina i minerala, a od ukupnih masti sadrži preko 70% mononezasićenih masnih kiselina.

Sastav:  100% lešnik.

682,00 RSD
Naturela sa rogačem i kokosovim šećerom Organik

Naturela sa rogačem i kokosovim šećerom Organik

Ovaj ukusan organski namaz namenili smo onima koji, brinući za svoje zdravlje, traže alternativu za čokoladne namaze. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača (u našem slučaju kokosovog šećera). Sadrži nezasićene masne kiseline, omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja.

331,00 RSD
Naturela sa rogačem i medom

Naturela sa rogačem i medom

NATURELA  SA ROGAČEM I MEDOM

276,00 RSD
Orahov puter

Orahov puter

ORAHOV PUTER

455,00 RSD
Suncokretov puter

Suncokretov puter

SUNCOKRETOV PUTER

184,00 RSD
Suncokretov puter Organik

Suncokretov puter Organik

Dobijen mlevenjem blago prepečenih semenki suncokreta, ovaj ukusan namaz ima izuzetnu nutritivnu vrednost. Pored nezasićenih masnih kiselina, omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja, izuzetno je bogat izvor vitamina E, kao i minerala kao što su gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor i bakar, a 100g suncokretovog semena sadrži skoro dva puta više gvožđa nego 100g spanaća.

256,00 RSD
Susamov puter

Susamov puter

SUSAMOV PUTER

Dobijen mlevenjem pečenih semenki susama, susamov puter je značajan biljni izvor kalcijuma i kao takav važan za one koji izbegavaju mlečne proizvode. Pored nezasićenih masnih kiselina omega 6 i 9, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja, bogat je izvor vitamina B1, a od minerala kalcijumom, gvožđem, manganom i bakrom.

309,00 RSD
Sweet diabet sa fruktozom

Sweet diabet sa fruktozom

SWEET DIABET

256,00 RSD