Sastojci
- 2 kašikice kokosovog šećera
- 200g Granum kikiriki putera
- 100g Granum bademovog putera
- 1 jaje
- 80g Granum kokosovog proteina
- 1 narendana kora naradže
- Sok od jedne narandže
- 1 kašikica cimeta
Vreme pripreme 20 min
Broj porcija 2
Priprema
-
1.
Sve sastojke staviti u multipraktik i dobro promešati. (Ukoliko vam smesa i dalje bude ređa, dodajte više kokosovog proteina).
-
2.
Dobijeno testo razvući oklagijom na ravnoj površini, na debljinu od oko 1cm.
-
3.
Kalupima vaditi oblike, pa ih ređati na pleh za pečenje koji smo prethodno obložili papirom. Peći oko 15 minuta na 180° C.
Posluživanje
Keks možete ukrasiti belom glazurom (belanca, šećer u prahu, mešavina limunovog soka). Uživajte u mirisima Božića!
Podeli recept