Sastojci
- 200g Granum putera od indijskog oraha
- 1 kašikica Granum kokosovog ulja
- 60g agava sirupa ili javorovog sirupa
- 80g Granum kokosovog proteina
- 20g Granum proteina od suncokreta
- 130g crne čokolade-za preliv
- 20ml Granum kokosovog ulja-za preliv
Vreme pripreme 20 min
Broj porcija 4
Priprema
-
1.
Sve sastojke sjediniti u posudi, dobro promešati dok se ne sjedine. Smesu izliti u kalup obložen papirom za pečenje te fino poravnati vrh.
-
2.
Tepsiju staviti u frižider dok pripremamo čokoladni preliv.
-
3.
Na pari istopiti čokoladu zajedno sa kokosovim uljem. Kada smesa postane tečna i retka, preliti je preko kolača.
-
4.
Kolač ostaviti u frižideru bar 1h, pre sečenja i služenja.
Kalup može da bude dimenzije 20x10cm ili manji.
Posluživanje
Kolač posuti kakao prahom i iseći na jednake delove pa služiti.
Podeli recept