Sastojci
- 200g oraha-čoko sloj
- 100g badema-čoko sloj
- 30ml meda-čoko sloj
- 140g istopljene tamne čokolade-čoko sloj
- 20ml Granum kokosovog ulja-čoko sloj
- malo cimeta-čoko sloj
- 150g Granum kokos putera-beli kokos sloj
- 100g kokosa-beli kokos sloj
- 40ml kokosovog mleka-beli kokos sloj
Vreme pripreme 25 min
Broj porcija 3
Priprema
-
1.
Sve potrebne sastojke za čokoladni sloj staviti u blender, pa sve dobro izblendirati.
-
2.
Za beli sloj, sjediniti i istopiti sve sastojke na pari, pa dobro umešati špatulom dok se smesa ne sjedini.
-
3.
Između dva sloja papira za pečenje, oklagijom ravnomerno oblikovati čokoladni sloj u pravougaonik. Preko njega premazati kokos sloj, pa sve zarolati u rolat.
-
4.
Ostaviti kolač u frižideru bar 2h da se stegne, pre služenja.
Posluživanje
Rolat posuti kokosovim mrvicama pa služiti. Prijatno!
Podeli recept