Parfe od čia semenki i ananasa

Sastojci: 
Priprema: 

U blenderu izmiksajte urme i mleko. Prelijte preko čia semenki i ostavite preko noći u frižideru ili 30 minuta na sobnoj temperaturi.

Iseckajte ananas. Polovinu pudinga od čie rasporedite u dve teglice. Preko stavite kockice ananasa i komadiće kakaa. Stavite još jedan sloj čia pudinga. Ukrasite komadićima ananasa i kakaa.
Možete jesti odmah ili poneti sa sobom za kasnije.

Povezani proizvodi

Kokosov protein

Kokosov protein
200g

Granum kokosov protein (sa preko 20% proteina) dobija se mlevenjem kokosove pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz kokosovog brašna, tehnoliškim postupkom bez korišćanja hemijskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, vegeterijance i za sportiste.  

150,00 RSD
Čia seme

Čia seme
300g

Čia seme je bilo sastavni deo ishrane drevnih Maja i Asteka, a koristili su ga i u medicinske svrhe. Čia je odličan izvor Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina, minerala (posebno kalcijuma, gvožđa i magnezijuma), vitamina, proteina, vlakana i antioksidanata. Organizmu daje potrebnu energiju, što ga čini idealnom namirnicom za sportiste. Pošto je bogato proteinima, blagotvorno deluje na regeneraciju kože, zdravlje kose i noktiju.

278,00 RSD