Pečena šargarepa sa belim lukom i lanenim uljem

Sastojci: 

6 šargarepa
3 čena belog luka
1 kašikica krupna morska so
suvi začini po izboru 
2 kašikice Granum lanenog ulja
salata po želji

 

Priprema: 

Rernu zagrejte na 200 stepeni. 
Šargarepe operite i oljuštite, pa ih staviti u pleh. 
Dodajte im čenove belog luka. 
Povrće posolite, dodajte začine pa ih prelijte sa vrlo malo Granum lanenog ulja
Pecite oko 25min.

Služite ih sa salatom po želji, a pre služenja šargarepe i salatu preliti sa još lanenog ulja. 

Povezani proizvodi

Laneno ulje

Laneno ulje
250ml

Zašto hladno ceđeno?
Hladno ceđeno ulje dobija se mehaničkim ceđenjem semena. Tako dobijeno ulje u potpunosti zadržava sve hranljive sastojke, pre svega esencijalne masne kiseline kojima seme prirodno obiluje.

233,00 RSD