Smoothie sa kokosovim proteinom

Sastojci: 

300ml grčkog jogurta
1 zamrznuta banana
80g malina
1 kašika Granum kokosovog proteina
2 kašike Granum putera od badema
50ml kokosovog mleka
1 kašikica meda
2 kašike Granum čija semenki

 

Priprema: 

U blender staviti 150ml grčkog jogurta, bananu, maline i protein. Izblendati i staviti u čašu. 
Za drugi sloj smoothia, u blender staviti 150ml grčkog jogurta, puter od badema, kokosovo mleko, med i čija semenke. Izblendati, pa sipati u čašu preko drugog sloja. 
Poslužiti ohlađeno.

Povezani proizvodi

Bademov puter

Bademov puter
170g

Bademov puter je izuzetno zdrav namaz koji poseduje sva korisna svojstva badema, jer se pravi od čistog badema, bez ikakvih dodataka. Sadrži nezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Badem je dobar izvor vitamina E i minerala kao što su gvožđe, kalcijum i magnezijum, sadrži veliki procenat belančevina, a od ukupnih masti preko 90% nezasićenih masnih kiselina.

 

573,00 RSD
Kokosov protein

Kokosov protein
200g

Granum kokosov protein (sa preko 20% proteina) dobija se mlevenjem kokosove pogače nakon hladnog ceđenja ulja iz kokosovog brašna, tehnoliškim postupkom bez korišćanja hemijskih dodataka te mogu bezbedno da ga konzumiraju svi uzrasti. Pogodan je za osobe koje biraju zdrav način ishrane, za vegane, vegeterijance i za sportiste.  

188,00 RSD
Čija seme

Čija seme
250g

Čija seme je bilo sastavni deo ishrane drevnih Maja i Asteka, a koristili su ga i u medicinske svrhe. Čija je odličan izvor Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina, minerala (posebno kalcijuma, gvožđa i magnezijuma), vitamina, proteina, vlakana i antioksidanata. Organizmu daje potrebnu energiju, što ga čini idealnom namirnicom za sportiste.

256,00 RSD