You are here

Štanglice

Semenko diabet bundeva

Semenko diabet bundeva

Granum Bar sa semenom bundeve sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te ga mogu konzumirati deca i stariji. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

 

52,00 RSD
Semenko brusnica i med

Semenko brusnica i med

Ukusna i osvežavajuća energetska štanglica Semenko sa brusnicom i medom je zdravi obrok na bazi suncokreta sa voćem, idealan za povećanje energije. Ovaj energetski bar je namenjen, pre svega, mladima, sportistima, rekonvalescentima i svima kojima je potrebna dodatna energija.

40,00 RSD
Semenko diabet suncokret i lan

Semenko diabet suncokret i lan

Granum Bar sa suncokretom i lanom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te ga mogu konzumirati deca i stariji. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

 

36,00 RSD
Semenko diabet susam

Semenko diabet susam

Granum Bar sa susamom sastavljen je od pažljivo odabranih prirodnih hranljivih namirnica koje zajedno predstavljaju zdrav i ukusan obrok. Ne sadrži gluten niti veštačke dodatke, te je pogodna za sve uzraste, kako za decu tako i za starije. Pogodan je za dijabetičare, kao i za vegane.

40,00 RSD