Uslovi korišćenja

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) “Suncokret” D,O.O. za proizvodnji, preradu i promet zdrave hrane svoje potrošače koji robu kupuju putem internet sajta  www.granum.rs.

Obaveštava

 • da se prodaja robe putem internet sajta www.granum.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog “Suncokret” D,O.O. za proizvodnji, preradu i promet zdrave hrane Kaštelj put 4b, 24414 hajdukovo, matični broj: 08178003 , PIB: 100853542.
 • da roba koja se prodaje putem internet sajta www.granum.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;
 • da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;
 • da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;
 • da je usluga isporuke robe besplatna za sve iznose veće od 2.500 RSD na teritoriji Republike Srbije.
 • da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.granum.rs.
 • da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.granum.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, uplatnicom preko računa banke ili platnim karticama Visa, Maestro, MasterCard, Dina.
 • da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe;
 • da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice ovde.
 • da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na raskid ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, koji se može pronaći ovde
 • da za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da uz račun/otpremnicu priloži reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, koji se može pronaći ovde.

Granum je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o proizvodnji, preradi I prometu prehrambenih proizvoda, kao i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Opšti uslovi

Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice “Granum” sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, našom najboljom namerom da ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo kao i međunarodnom praksom u e-poslovanju. Podaci o firmi Trgovcu: Suncokret doo Kaštelj put 4b, 24414 Hajdukovo, Srbija; Matični Broj: 08178003; PIB:100853542 (u daljem tekstu: “Granum”).

Prilikom registracije, posetilac Internet prodavnice “Granum” ostavlja svoje identifikacione podatke, a zatim se prijavljuje sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Nakon registracije korisnik stiče pravo na kupovinu. Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice “Granum”, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva. Opšti uslovi su detaljnije objašnjeni po oblastima kojima možete da pristupite klikom na željenu oblast.

Saglasnost i promena uslova

Dragi kupci, posetom, registracijom ili kupovinom na Internet prodavnici Granum prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da pažljivo pročitate pravilila i procedure koje primenjujemo. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, molimo Vas nemojte koristiti ovu internet prodavnicu. Granum zadržava pravo da vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Hvala na poverenju

Korišćenje internet prodavnice

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja internet prodavnice isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje internet prodavnice smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovoj interent prodavnici je zaštićen autorskim pravima, vlasništvo su Granum-a ne mogu se koristiti bez naše prethodne saglasnosti, uključujući stranice, dizajnerske elemente, tekstove, fotografije, logotipe, audio zapise i softver. Svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Celokupan sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama, osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovoj internet prodavnici. Ne smete menjati sadržaj ove interent prodavnice ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, Vaša dozvola za upotrebu interent prodavnice će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na Granum internet prodavnici smatrate da je Vaš i da je zloupotrebljen, molimo Vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Cene u internet prodavnici Granum

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca. Granum zadržava pravo da otkaže porudžbinu i pritom obavesti kupca putem pozviva ili poruke na e-adresu ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene ili opisa proizvoda na sajt.

Radno vreme

Internet prodavnica Granum radi od 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, što znači da ćete proizvode moći da naručite u bilo koje doba. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja internet prodavnice može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na internet prodavnici

Granum zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Ograničenje garancije

Informacije, proizvodi, materijali i/ili usluge (“sadržaj”) prikazan na ovoj interent prodavnici je prikazan “kao takav” bez ikakvih garancija bilo koje vrste. Granum se eksplicitno ograničava do maksimalnog stepena određenog zakonom, od bilo kakve direktne, indirektne statutarne ili bilo koje druge garancije ili zastupništva, uključujući garancije tržišne isprativosti, pogodnosti za određenu svrhu ili poštovanja intelektualnih ili svojinskih prava. Sadržaj čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namenjene za rešavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili entitet, i koje ne predstavljaju profesionalni savet.

U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava, Granum ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovoj internet prodavnici. Granum može promeniti sadržaj ove internet prodavnice ili proizvode i cene navedene na internet prodavnici u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Sadržaj na ovoj internet prodavnici može biti zastareo, a Granum se ne obavezuje da ga ažurira. Granum ili treća lica pomenuta na ovoj internet prodavnici ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ove internet prodavnice, internet prezentacija na koje vode veze sa ove internet prodavnice ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim internet prezentacijama, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete. Ukoliko vaša upotreba materijala, informacija ili usluga sa ove internet prodavnice rezultira potrebom za servisiranjem ili popravkom opreme ili podataka, Vi ste odgovorni za nastale troškove.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Granum tim maksimalno koristi sve svoje resurse kako bismo bili što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije kompletne i u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na internet prodavnici su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Sve cene na ovoj internet prodavnici iskazane su u dinarima, sa uračunatim porezom. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na internet prodavnici možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa fiskalnim računom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac ili zameniti za drugi odgovarajući artikal.

Načini dostave i plaćanja

Načini dostave

Uslovi Isporuke robe na teritoriji Srbije

 • Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko Daily express kurirske službe.
 • Za sve porudžbine čija je vrednost preko 2.500 RSD, isporuka je besplatna.
 • Za sve porudžbine na teritoriji Srbije čija je vrednost ispod 2.500 RSD, troškove isporuke snosi kupac koji iznose 2900 RSD i koje vrši kurirska služba i kupac troškove plaća direktno kurirskoj službi prilikom preuzimanja paketa.

Ograničenja isporuke robe

 • Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije. Trenutno nismo u mogućnosti da vršimo isporuku proizvoda na teritoriji Kosova i Metohije.
 • Isporuka proizvoda van teritorije Srbije nije moguća.

Isporuka proizvoda sa statusom „na stanju“ i „nije na stanju“

 • Proizvodi koje imamo na stanju u mogućnosti smo da isporučimo u roku od 3 do 5 radnih dana nakon kupovine.
 • Proizvodi koji trenutno nisu dostupni naručuju se direktno iz fabrike i na njih se čeka da se proizvedu sa rokom od 15 do 45 dana.

Načini plaćanja

Plaćanje platnom karticom putem Interneta

 • Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama MasterCard, VISA, Dina koje podržavaju plaćanje preko Interneta.
 • Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Plaćanje preko računa

 • Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Granuma220-000000012816702 , uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja.
 • Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko imate internet pristup na svom računu (internet bankarstvo) ili putem mobilne aplikacije (mobilno bankarstvo).

Plaćanje pouzećem

 • Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke i tada je moguće platiti je gotovinom.

Izjava o konverziji

 • Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). 
 • Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.
 • Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Granum je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Reklamacija, saobraznost i garancije

Poštovani potrošači, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (u daljem tekstu: Zakon) Granum odgovara za nesaobraznost robe koju prodaje u periodu od 2 (dve) nedelje od datuma vaše kupovine. 

Postupak reklamacije

 • Potrošač izjavljuje reklamaciju radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka putem e-maila.
 • Obaveza potrošača jeste da prilikom izjavljivanja reklamacije ugovor o prodaji na daljinu ili bilo koji drugi dokaz o kupovini.
 • Iako Zakon ne predviđa obavezu da potrošač čuva ambalažu, niti je to uslov za rešavanje reklamacije niti razlog za odbijanje otklanjanja nesaobraznosti, naša preporuka je da ambalažu sačuvate radi obezbeđenja sigurnijeg transporta robe u internet prodavnicu.

Prava potrošača prilikom kupovine preko interneta

Obaveštavamo vas da se prema Zakonu о zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 62/2014 i 6/2016 – dr. zakon), u daljem tekstu: Zakon, kupovina preko naše prodajne internet stranice www.granum.rs smatra prodajom na daljinu.

U slučaju kupovine na daljinu prodavac nije dužan da kupcu izda fiskalni račun, a u skladu sa članom 2. stav 1. tačka 1 Uredbe o određivanju delatnosti kod čijeg obavljanja ne postoji obaveza evidentiranja prometa preko fiskalne kase („Službeni glasnik RS“, br. 61/10, 101/10, 94/11, 83/12, 59/13, 100/14), potrošač sva prava može ostvariti na osnovu ugovora o prodaji na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem
(fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi
obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat u državinu, odnosno u državinu lica koga je kupac odredio, a nije prevoznik. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti. Troškove povraćaja robe kao i organizaciju transporta iste u slučaju odustanka snosi kupac.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i, po mogućnosti, u originalnoj ambalaži,

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Prodavac je u slučaju zakonitog odustanka od ugovora dužan da kupcu bez odlaganja vrati iznos koji je kupac platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac za odustanak. Prodavac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok kupac ne dostavi dokaz da je poslao robu Prodavcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo.

Zakon o zaštiti potrošača isključuje pravo kupca da vrati proizvod u određenim situacijama. Imajući u vidu asortiman robe u našoj ponudi, od tih slučajeva tri mogu da budu relevantna:

 • isporuka robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane i
 • isporuka robe koja je podložna pogoršanju kvaliteta ili ima kratak rok trajanja.

Politika privatnosti

Tipovi obaveštenja korisnicima

 • Lifleti
 • Newsletteri
 • Katalozi

Tipovi prikupljanih informacija

 • Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
 • Informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku)
 • Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima)

Prikupljanje informacija

U toku kupovine, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

 • prilikom online registracije korisničkog naloga
 • pri kupovini proizvoda
 • pri dostavi učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
 • uspostavljanjem kontakta preko Web stranice 
 • učestvovanjem u drugim aktivnostima

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

 • obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
 • organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
 • ponuda novih proizvoda i servisa
 • poboljšanje efektivnosti naše Web stranice, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
 • sprovođenje istraživanja i analiza
 • slanje informacija u marketinške svrhe
 • obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

Prikupljanje informacije o drugim osobama ili od drugih osoba

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili preko nekih drugih opcija.

U ime Granum preduzeća obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Granum preduzeća (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prosleđivanje ličnih informacija

Granum. ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.

www.granum.rs može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su finansiske ustanove, kurirska služba ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime. Ova akcija može biti preduzeta u sledećim slučajevima:

 • slanje marketinških obaveštenja
 • dostavljanje paketa 
 • održavanje članskog kluba 
 • sprovođenje istraživanja, analiza ili drugih upita
 • slanje regularnih elektronskih poruka
 • procesiranje plaćanja putem kreditnih kartica

Treća lica, sa kojima www.granum.rs ima ugovor su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

www.granum.rs će eventualno biti prinuđena da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske. www.granum.rs može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

Mogućnost neprihvatanja marketinških aktivnosti

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju neprihvatanja budućih marketinških obaveštenja.

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Kada kupujete putem Interneta primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. _ www.granum.rs ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice www.granum.rs koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice.

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera, uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.

Zaštita povjerljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao i 3D Secure trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da znamo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Web stranice www.granum.rs koriste servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem Interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ažuriranje ličnih podataka

www.granum.rs želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih.

Ako ste kreirali korisnički nalog na www.granum.rs web stranici, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave.

Sakupljanje informacija o deci

Granum (www.granum.rs) neće svesno ili namerno prikupljati lične podatke  putem Interneta od dece koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece!

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate.

Kontakt podaci

Suncokret D.O.O.

Adresa: Kaštelj put 4b, 24414 Hajdukovo

E-mail: [email protected]

Telefon: +381 24 4758 052

PIB: 100853542

Matični broj:  08178003